Open calls

29/08/2020

Til neste års festival – der temaet er SKOG – søkes det kunstnere og kunstverk som på ulike måter forholder seg til temaet.

Gjennom historien har skogen påvirket både menneskets indre utvikling og samfunnets ambisjoner. Inngangen til tematikken kan være industrihistorie og samfunnsbygging, tradisjon og innovasjon, estetikk og etikk, sagn og eventyr, flora, fauna og artsmangfold, klima og miljø… Hvordan utforsker og forholder kunstnere i dag seg til skogen i sin mangfoldige betydning, og hvordan kan en kunstner og kunstverk reflektere og aktualisere forholdet til skogen?

Det søkes prosjekter til i alt tre ulike utstillingsarenaer, som alle har felles deadline: 1. november 2020.

 


 

OPEN CALL

Temautstillingen 2021: SKOG

Norske kunsthåndverkere søker til neste års temautstilling kunstverk som på ulike måter forholder seg til temaet skog. Deadline: 1 november 2020.

Klikk her for mer informasjon: https://norskekunsthandverkere.no/norskekunsthandverkere.no/TU21

 


 

OPEN CALL

Wood and Clay

Kunsthall Grenland søker kunstnere til en 1-ukes workshop i regi av Greenlightdistrict 2021. Overordnet tema for neste års festival er SKOG. Kuratorer for workshop og utstilling er Sara Møller(Sv) og Catrine Danielsen(No). Deadline: 1 november 2020

Klikk her for mer informasjon.

 


 

Open Call

Skiens kunstforening søker kunstnere til Greenlightdistrict 2021.

Vi søker kunstnere som er interessert i skog, skogsindustri, Google eller lokalindustri. Kurator: Anna Ihle og Odd Fredrik Heiberg. Deadline: 1 november 2020.

Les om Skiens kunstforening sin open call her. Hjemmeside: skienskunstforening.no