Lørdag 18. september kl 13:00

Åpning: Vicente Mollestad – The Cannibal Archive: Green Infernos

The Cannibal Archive: Green Infernos tar utgangspunkt i en subsjanger av europeisk cinema mest utbredt på 1970- og 80-tallet, og er en utstilling av en samling av filmer innen kannibalsjangeren som gjennom Skien Bibliotek blir gjort tilgjengelig for utlån. Arkivet er en del av et større prosjekt som handler om anti-koloniale strategier og møtepunktet mellom vesten og det globale sør.

Vicente Mollestad (f. 1987) bor og arbeider i La Paz, Bolivia etter endt masterutdanning fra Sandberg Instituut i Amsterdam i 2017. Mollestad bruker sin kunstneriske praksis som et eksperimentelt verktøy og møtepunkt mellom aktivisme, maleri, performance, lyd og tekstproduksjon. Ofte med gjentagende temaer knyttet til forholdet mellom det vestlige og det ikke-vestlige. Mollestad er mottaker av Skien kommunes kunstnerstipend med opphold i Skien 2021.

Åpning: Fra skog til Google

Kuratorene Anna Ihle og Odd Fredrik Heiberg åpner utstillingen Fra skog til Google og gjennomfører kunstnersamtaler med kunstnerne. Følgende kunstnere er involvert: Istvan Virag Jessica

Les mer…

Festivalkro og filmvisning

Porsgrunn kunstforening står bak kveldens visning av Thor Sivertsens animerte kortfilm Pulsator (2019) med musikk av Motorpsycho. Pulsator består eksperimentelle, abstrakte bilder. Organiske former og

Les mer…

Kunsttur til Gromstul

Minibuss fra Skien til «Google-tomta» med skogtråkk og kunstnerpresentasjon ved Geir Backe Altern. Servering av frokost i det grønne  Buss tilbake til Ibsenhuset klokka 11.00.

Les mer…