Galleri POP, Langesund

14.-27. september

Ragnar Steinstad – Fotografier

Bildene mine er fra vandringer i skog og natur i de fire årstider vi har i vår del av verden. Når en går sakte og ofte utenfor veier og stier, dukker det opp en «uendelighet» av former, farger og komposisjoner. Utfordringen ligger i å se og fryse disse opplevelsene til bilder. Vi lever av natur og vi er natur. Og ved hjelp av fotografiet er det en utfordring å forvandle de bildene vi ser til kunst.

Jeg har fotografert i mange år, har hatt separatutstillinger og deltatt i ulike kollektivutstillinger. Jeg har deltatt på Sørlandsutstillingen og flere ganger på Telemarksutstillingen.

 

Kunsttur til Gromstul

Minibuss fra Skien til «Google-tomta» med skogtråkk og kunstnerpresentasjon ved Geir Backe Altern. Servering av frokost i det grønne  Buss tilbake til Ibsenhuset klokka 11.00.

Les mer…
Foto: Lasse Marhaug

Konsert: Lost Girls

Lost Girls (artist and writer Jenny Hval and multi-instrumentalist Håvard Volden) release their first album after collaborating for more than ten years. Volden has been

Les mer…

Seminar: Greenlight intro

Tverrfaglig seminar på Prestegårdshagene andelsgård   14:00 Velkommen ved vertinne og moderator Gunn Marit Christenson 14:30 I skogens dype stille ro ved forfatter og biolog

Les mer…