Galleri POP, Langesund

14.-27. september

Ragnar Steinstad – Fotografier

Bildene mine er fra vandringer i skog og natur i de fire årstider vi har i vår del av verden. Når en går sakte og ofte utenfor veier og stier, dukker det opp en «uendelighet» av former, farger og komposisjoner. Utfordringen ligger i å se og fryse disse opplevelsene til bilder. Vi lever av natur og vi er natur. Og ved hjelp av fotografiet er det en utfordring å forvandle de bildene vi ser til kunst.

Jeg har fotografert i mange år, har hatt separatutstillinger og deltatt i ulike kollektivutstillinger. Jeg har deltatt på Sørlandsutstillingen og flere ganger på Telemarksutstillingen.

 

Festivalkro og filmvisning

Porsgrunn kunstforening står bak kveldens visning av Thor Sivertsens animerte kortfilm Pulsator (2019) med musikk av Motorpsycho. Pulsator består eksperimentelle, abstrakte bilder. Organiske former og

Les mer…

Kunsttur til Gromstul

Minibuss fra Skien til «Google-tomta» med skogtråkk og kunstnerpresentasjon ved Geir Backe Altern. Servering av frokost i det grønne  Buss tilbake til Ibsenhuset klokka 11.00.

Les mer…

NK Temautstillingen 2021

Utstillerne på Temautstillingen 2021.  I NK sin Temautstilling 2021 samarbeider NK Sør-Norge med Telemark Kunstsenter, Spriten Kunsthall og kunstfestivalen Greenlightdistrict. Det ble i august 20 utlyst en open

Les mer…